rotterdam
 
 
Home Natuurhistorisch Museum Rotterdam.
30 oktober 2020. Rotterdam heeft een biologieprofessor: Kees Vink verbindt Het Natuurhistorisch met de Erasmus Universiteit. 28 oktober 2020. Boek tickets online. Het Natuurhistorisch is weer open voor publiek. Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.
Weer, buien radar Rotterdam 14 daagse weersverwachting Rotterdam.
Weersverwachting voor Rotterdam. De weersverwachting voor Rotterdam voor de komende 5 dagen. Regionaal kans op een beetje regen. 19 dec 2020, 1546: uur. In de oostelijke helft is kans op een beetje regen, maar in de loop van de avond wordt het droog.
Alle winkels in Rotterdam dicht vanwege grote drukte door Black Friday Binnenland Telegraaf.nl.
Kopieer naar clipboard. ROTTERDAM Het is vrijdagavond zo druk geworden in het centrum van Rotterdam dat de burgemeester heeft besloten voortijdig alle winkels te sluiten. De gemeente zegt dat dit in overleg met de winkeliers is gegaan. Voor iedereen geldt het dringende advies om het centrum te verlaten, twittert de gemeente Rotterdam.
Ontdek alles over Rotterdam Weekends in Rotterdam.
Hoe kom ik in Rotterdam? Hoe huur ik een fiets? Parkeren in Rotterdam. Leuke dingen om te doen tijdens Kerstmis in Rotterdam. 5 feestelijke kerstdiner boxen in Rotterdam. Helemaal bijkomen tijdens een staycation in Marriott Hotel Rotterdam! 9 Toffe cadeaus uit Rotterdam.
Plaswijckpark binnen en buitenspeeltuin in Rotterdam.
Schrijf je in voor meer avontuur. De laatste evenementen en nieuwtjes maandelijks in je mailbox. Ontdek het park. Plaswijckpark Familiepark en attractiepark Rotterdam. Privacy statement en Cookieverklaring. Wegens aangescherpte coronamaatregelen zijn wij gesloten van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021.
Rotterdam Gemeentepeiler.
Gemeentepeiler in Rotterdam. Rotterdam is de eerste gemeente in Nederland die een samenwerking is aangegaan met Gemeentepeiler. Begonnen als experiment, is het inmiddels een beproefd instrument voor de gemeente, om hun inwoners te raadplegen, meningen te peilen en idee├źn op te halen.
48e ABN AMRO World Tennis Tournament 6 t/m 14 februari 2021.
6 t/m 14 februari 2021. Jannik Sinner opnieuw naar Rotterdam 16 November 2020. Jannik Sinner, sinds dit weekend de eerste speler geboren na 2000 die een ATP titel won, keert in februari terug naar het ABN AMRO World Tennis Tournament.
BIRD Podium, club en restaurant.
Vul het aanvraagformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Sign up for Nieuwsbrief. Everything Live Club Food Garden. Pop Jazz Soul Hip Hop Funk Electronica World Singer-Songwriter. 3032 AH Rotterdam. like follow look. We use cookies to provide you with a speedy website, personalise our content and ads, enable certain functionality on social media and to track our website traffic.
Home Rotterdam.nl.
Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English.: Tourist info available in English.: Werken voor Rotterdam. Langskomen bij de gemeente Rotterdam. Aanmelden parkeren bezoek. Bezoek aanmelden app. Vermijd drukke plekken en houd 15, meter afstand. Rotterdammers kunnen op 22, 23 en 24 december hun vuurwerk inleveren. Geen vet in het riool. Lever het in bij een inzamelpunt! Hoesten, verkoudheid of koorts? Elke Rotterdammer kan zich nu gratis laten testen op corona.

Contacteer ons

Meer resultaten voor rotterdam