massagepraktijk dordrecht
 
 
SegarBugar massage Traditioneel Indonesische ontspaningsmassage.
De Indonesische massage biedt herstel aan lichamelijke klachten en goed voor de geest. De massage is alleen voor vrouwen, van top tot teen en 60 minuten lang. Voor meer informatie kunt u mij bellen of via hieronder een berichtje sturen op Facebook of Instagram. 3328 SV Dordrecht.
Openingstijden van Massagepraktijk Dordrecht in Dordrecht.
Openingstijden Massagepraktijk Dordrecht Dordrecht. Meer informatie nodig over: Massagepraktijk Dordrecht in Dordrecht? Bel onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. Bel 0906 0400 175. 90 ct/min en eventueel doorverbonden gesprek. 1347 Massagepraktijk Dordrecht vestigingen gevonden in Dordrecht.
Massagepraktijk ROKS: precies wat jouw lichaam nodig heeft VoetbalJournaal.
Mensen met een massage helpen ontspannen en het lichaam eens goed verzorgen: dat is wat Bas Roks doet. In zijn vestiging aan de Meirstraat 3 in Oud Gastel zorgt Roks, eigenaar van Massagepraktijk ROKS, dat sporters de kans op spierblessures verkleinen.
Massage Dordrecht De Telefoongids.
Weegschaal 83, 3328PB, Dordrecht. 078-6178029 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Marion Venmans Massage Praktijk. Ceramstraat 116/A, 3312SK, Dordrecht. 0900: 1730: Nu geopend. De massagepraktijk in Dordrecht bij pijn en andere klachten. Voor Massage, Triggerpointtherapie, Myofasciale Release, Lichaamsbewustzijn vergroten en Coaching.
Top 20 Massagesalons in Dordrecht, Zuid-Holland Treatwell.
Aan de Gemmahof in in de wijk Sterrenburg in Dordrecht zit Beautysalon Aniek, waar je terecht kan voor jouw droomhuid, perfecte wenkbrauwen of wimperextensions. Eigenaresse Aniek heeft al ruim tien jaar ervaring in het vak en is gedreven en perfectionistisch, waardoor zij pas tevreden is wanneer jij dat ook bent.
Massagepraktijk Dordrecht in Dordrecht Sauna Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Is dit uw bedrijf? Claim gratis en pas deze tekst aan. Eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding. Kaartweergave Massagepraktijk Dordrecht Dordrecht. Geef als eerste een beoordeling aan Massagepraktijk Dordrecht Dordrecht. Gerelateerde bedrijven Massagepraktijk Dordrecht Dordrecht. Zonnestudio Sunrise B.V.
massagesalon.
Massage Den Haag. Massagepoint Den Haag: Diverse Massages. Massagesalons in Den Haag.: Sawadee Massage Spa. Hanneke Massagepraktijk Dordrecht. Helena Massage Reiki, Dordrecht. Informatieve links over massagesalon. Soepel therapie massage. Alles over massagesalon. Chinese en Thaise massagesalons. De masseuses van Eroroma.
Massagetherapie Marian van Es Home.
Lukt dat niet, dan kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Massagetherapie kan dan helpen om het evenwicht te herstellen en klachten te verminderen. Natuurlijk kun je ook zonder klachten kiezen voor een massagebehandeling. Door je lichaam te onderhouden met een massage kun je klachten zelfs voorkomen!
Voetmassage Massagepraktijk Voetlicht.
Welkom bij Massagepraktijk Voetlicht: hét adres voor voetreflexzone-massages aan huis in Zwijndrecht, H-I-Ambacht, Heerjansdam, Ridderkerk, Barendrecht en Dordrecht. Door gericht specifieke zones op de voet te masseren, stimuleer je het zelfgenezend vermogen. Is het niet mooi dat iedereen van zichzelf al over dit vermogen beschikt? Idealiter laat je je masseren voordat de klachten zich ontwikkelen, maar als je eenmaal klachten hebt kunnen die door geregelde massages afnemen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzone-massages worden regelmatig ingezet bij deze klachten.: Klachten aan spieren en gewrichten. Dit overzichtje is lang niet volledig. Als jouw klacht niet in dit overzicht wordt genoemd, neem dan even contact op om te overleggen. Ook als je gelukkig! klachtenvrij bent, is het altijd lekker om een voetmassage te krijgen. Ook voor heerlijk ontspannende voetmassages kun je terecht bij Massagepraktijk Voetlicht. Omdat een voetreflexzone-massage in je lichaam een regulerend proces op gang brengt, kunnen zich situaties voordoen waarbij je zon massage niet mag ondergaan. Deze situatie doet zich onder andere voor bij.: Wonden op voeten/benen. Infectie en/of schimmel op de voeten.

Contacteer ons

Zoeken naar massagepraktijk dordrecht