stoelmassage zoetermeer
 
 
Home De website van energiekzoetermeer!
Een combinatie van behandelingen is ook mogelijk, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage aangevuld met een voetmassage of een hot stone massage. Nek schouders en rug.: Als gevolg van stress, een onnatuurlijke werkhouding of lang in een statische houding zitten kunnen de spieren in het bovenlichaam gespannen zijn. Deze massage is gericht op de aanpak van knelpunten in nek, schouders en rug om verlichting van de spierspanning te geven. 30 minuten voor 30., 60 minuten voor 45., Bij een stoelmassage worden de nek, schouders en rug behandeld over de kleding heen, terwijl u op een speciaal ontworpen stoel zit. Vanwege de laagdrempeligheid wordt de stoelmassage veel gegeven in bedrijven en op evenementen.
Budja Massage in Zoetermeer De Telefoongids.
Website Plan route. Budja massage Zoetermeer biedt u Pitjit Traditionele Indonesische Massage Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere technieken zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruiden, kerok schraaptechniek met een munt of jadesteen en cupping. Het doel is uiteindelijk om lichaam en geest in balans te krijgen.
Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching indebuurt Zoetermeer.
Over Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching. Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching is één van de 56 bedrijven in de categorie massagesalons in de stadsgids van indebuurt Zoetermeer. Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching is gevestigd aan de Tichelberg in Zoetermeer.
opleidingscurriculum chinese stoelmassage Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Voor continuering van de certificering dient u in de opvolgende jaren elk jaar een bijscholingsdag Chinese Stoelmassage te volgen. ZO 28 JUNI 2020. 2013-2017 Academie Bo Yi. Harmonie in de diagnostiek. Wat zijn dat voor potjes? KungFu in Cuppen. 2716 XV Zoetermeer.
Stoelmassage Zoetermeer Gediplomeerde masseurs Stoel tafel.
Hierdoor krijg je weer meer energie op het werk en zal de spanning in de spieren verdwijnen. We komen op alle locaties in de regio Zoetermeer maar ook de nabije omgeving denk bijv. Bleiswijk, Moerkappelle, Leidschenveen en Zoetermeer centrum etc. Stoelmassage onder werktijd is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen.
Home.
Wilt u heerlijk ontspannen of heeft u stijve spieren in uw nek? Wij gaan ermee aan de slag. Ook voor andere massages kunt u bij ons terecht. Stoelmassage voor bedrijven. Laat je eens masseren. Stoelmassage Zoetermeer is onderdeel van Praktijk Elkhuizen. Copyright Stoelmassage Zoetermeer.
Massage Fysiotherapie.
Een stoelmassage duurt altijd maximaal 20 minuten. Ook deze massage bevordert de bloedsomloop, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam in balans. Deze massage is ideaal voor even tussendoor, ook goed toe te passen voor bedrijven. Fysiotherapie Beweeg en Ontspan steunt.: Stichting Hulphond Nederland door het opvoeden van pup Tjibbe, in opleiding tot hulphond gedurende 16 maanden. Stichting Sportief Wandelgroep Zoetermeer door jaarlijkse sponsoring en het aanwezig zijn bij de Vierdaagse van Nijmegen op bungalowpark Groene Heuvels.
Sport Wellness Massage.
Contour / Afslankmassage. Welkom bij sport en wellness massage Zoetermeer. Zoal s u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaan. We maken alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.
Massage door Linda.
Er zijn verschillende varianten mogelijk: op de blote huid met olie, Shiatsu stoelmassage over kleding heen, en stoelmassage voor bedrijven. Gelicenseerd en gediplomeerd. Maandag: Hele dag. Dinsdag: Ochtend en middag. Woensdag: Hele dag Donderdag: Ochtend en middag. Zaterdag: 1 x per maand ochtend. Linda van Dijk Peursumstraat 15, 2729 EJ Zoetermeer.

Contacteer ons

Op zoek naar stoelmassage zoetermeer?