stoelmassage zoetermeer
 
 
Rug, nek en schoudermassages in de buurt van Zoetermeer, Zuid-Holland Treatwell.
Kort overzicht salongegevens. Bij massagesalon Nova Massage Zoetermeer ben je aan het juiste adres voor diverse massages, zoals een Ayurvedische massage, hot stone massage, een Lomi Lomi massage, stoelmassage en ontspanningsmassage. Ook is het mogelijk een body wrap behandeling te ondergaan.
Overzicht van masseurs in Zoetermeer massage-info.nl.
Een goede massage heeft een diepte werking op de onderhuidse. Lichaamstaal praktijk voor holistische massage en therapie Zoetermeer. Praktijk Erik van Lent Zoetermeer. In de omgeving binnen 5 km. Wat Pho Traditionele Thaise Massage Pijnacker. Massages volgens de traditionele Thaise methode.
Budja Massage in Zoetermeer De Telefoongids.
Website Plan route. Budja massage Zoetermeer biedt u Pitjit Traditionele Indonesische Massage Deze massage kenmerkt zich door het gebruik van bijzondere technieken zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruiden, kerok schraaptechniek met een munt of jadesteen en cupping. Het doel is uiteindelijk om lichaam en geest in balans te krijgen.
Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching indebuurt Zoetermeer.
Over Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching. Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching is één van de 56 bedrijven in de categorie massagesalons in de stadsgids van indebuurt Zoetermeer. Homeostase, Praktijk voor Massage, Counselling en Coaching is gevestigd aan de Tichelberg in Zoetermeer.
opleidingscurriculum chinese stoelmassage Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Voor continuering van de certificering dient u in de opvolgende jaren elk jaar een bijscholingsdag Chinese Stoelmassage te volgen. ZO 28 JUNI 2020. 2013-2017 Academie Bo Yi. Harmonie in de diagnostiek. Wat zijn dat voor potjes? KungFu in Cuppen. 2716 XV Zoetermeer.
Stoelmassage Zoetermeer Gediplomeerde masseurs Stoel tafel.
Stoelmassage onder werktijd is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen. Zie hier enkele bedrijven die hier al gebruik van maken. Duur: 15 á 20 minuten. Locatie: op het werk / kantoor Zoetermeer. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van stoelmassage bij jou op kantoor in Zoetermeer?
Zenzu Massage Zoetermeer De beste beleving ervaar je bij Zenzu.
Goede massage en nette schone massagepraktijk, Duo behandeling gehad met mijn Dochter super Zina Zen 5/5 Google review. Google reviews 4.5/5. Maak vandaag nog een afspraak. Maak een afspraak. maandag zaterdag 1000: 2200.: zondag 1200: 2200.: maandag zaterdag 1000: 2200.: zondag 1200: 2200.: Telefoon: 06 309 547 84. Adres: Willem Dreeslaan 176, 2729 NJ Zoetermeer.
Massage Fysiotherapie.
Een stoelmassage duurt altijd maximaal 20 minuten. Ook deze massage bevordert de bloedsomloop, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam in balans. Deze massage is ideaal voor even tussendoor, ook goed toe te passen voor bedrijven. Fysiotherapie Beweeg en Ontspan steunt.: Stichting Hulphond Nederland door het opvoeden van pup Tjibbe, in opleiding tot hulphond gedurende 16 maanden. Stichting Sportief Wandelgroep Zoetermeer door jaarlijkse sponsoring en het aanwezig zijn bij de Vierdaagse van Nijmegen op bungalowpark Groene Heuvels.
Sport Wellness Massage.
Contour / Afslankmassage. Welkom bij sport en wellness massage Zoetermeer. Zoal s u wellicht al vernomen heeft zullen wij vanaf 11 mei open gaan. We maken alleen afspraken met mensen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn en dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM.

Contacteer ons

Zoeken naar stoelmassage zoetermeer