stoelmassage zoetermeer
 
 
Cursus Chinese Stoelmassage najaar Bijscholingen Bo Yi Academie voor Traditionele Chinese Geneeswijze.
Kwaliteit en accreditaties. Wat is TCG? Traditionele Chinese Geneeswijze bijscholingen. Vraag en Antwoord. Werken als gecertificeerd stoelmasseur. Bijscholingen / Acupunctuur / Chinese Stoelmassage najaar. Chinese Stoelmassage najaar. In deze driedaagse cursus leer je een stoelmassage te geven met behulp van Tuina-massagetechnieken op de diverse meridianen. Ook maak je kennis met enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG. Wie deze driedaagse cursus Chinese Stoelmassage en de aparte eindtoets met goed gevolg afrondt, kan als gecertificeerd stoelmasseur aan het werk. Dit kan bijvoorbeeld in wellnesscentra, in andere bedrijven en als zelfstandige. De lessen bestaan voor een groot deel uit het oefenen van Tuina-technieken. De verdeling tussen het theorie en het praktijkdeel is 20% theorie en 80% praktijk. Tijdens het theoriedeel van de lessen worden basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde, zoals Qi, Yin-Yang en de meridianen uitgelegd.
Active Massage Centre Over mij Active Massage Centre.
3 Stoelmassage, specialisatie stoelmassage en werkplek advies Libosan en vd Bilt, 2010. 4 Soigneur cursus KNWU, 2010. 5 Aerobics cursus. 6 Skileraren opleiding Dutch snowworld Anwarter, 2001. 1 Projectleidster, masseuse en sportinstructrice bij Active Massage Centre 2009-heden. 2 Soigneur Nationaal team junioren baanwielrennen bij KNWU WK Italië 2010. 3 Masseuse en sportinstructrice bij Fitness Centrum Prinsenbeek 2006-2009. 4 Sportmasseuse bij Thermen Holiday 2004. 5 Sportinstructrice bij Fitsportland Schiedam 2001-2005. 6 Skilerares bij Snowworld Zoetermeer 2000-2002. 2 Klassieke massage.
Stoelmassages op het werk Gediplomeerde Masseurs HC Health.
Hierdoor wordt de stoelmassage direct gecombineerd met helder werkplekadvies. Een korte voorlichting en kleine aanpassingen aan de werkplek zijn vaak voldoende om verdere klachten en verzuim te voorkomen. Zo kan de productiviteit en werkbeleving sterk worden verbeterd! Zet de eerste gezonde stap. Stoelmassages op het werk is een gezonde en kostenefficiënte eerste stap in het verbeteren van de algemene duurzame inzetbaarheid. Afname van fysieke klachten. Toename in energie door een verbeterde bloedcirculatie. Eenmalig of periodiek bij jouw op kantoor.
Silviah-massages Over Silviah massages.
Bij stoelmassage wordt in 20 minuten de rug, schouders, nek en armen losgemaakt en weer tot activiteit gestimuleerd. Deze massage draagt bij aan het ontspannen van de spieren en geeft nieuwe energie voor de rest van de dag. Voetreflexmassage is een ontspannende massage. Het behandelen van de drukpunten onder de voeten stimuleert activiteit in de daarmee samenhangende organen, zenuwen, gewrichten of spieren. Lipomassage is een nieuwe techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen, buik en gezicht strakker wordt. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. Tevens helpt de behandeling het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht. duur van de behandeling. schouder, nek en armen. voor en achterkant benen. 75 90 minuten. 1 behandeling 30 minuten. 2724 AJ Zoetermeer.
stoelmassage zoetermeer
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Shiatsu stoelmassage Qi Studio praktijk voor shiatsu.
Qi Studio biedt stoelmassages aan in Delft en omgeving bij bedrijven in onder andere Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam en Zoetermeer, maar ook bijvoorbeeld in Gouda of Leiden. Kosten en vergoeding bij bedrijfsmassage. Als richtlijn worden bij stoelmassage drie personen per uur behandeld, maar hier kan naar behoefte van worden afgeweken.
Massagepraktijk ZOAN voor bedrijven.
Regelmatige behandelingen verlagen het ziekenverzuim en daarom is stoelmassage sinds maart 2002 volledig aftrekbaar. Tip: vraag 2 gratis proefmassages aan! Voor meer info kunt u mailen of bellen. Massagepraktijk ZOAN Joris Ivensstrook 30 2726 TW Zoetermeer 06 50 50 36 56 info@massagepraktijkzoan.nl.
Home De website van energiekzoetermeer!
Voor wie namelijk wel graag gemasseerd wil worden, maar het om welke reden dan ook niet prettig vindt de kleding uit te doen, kan stoelmassage een uitkomst zijn. 20 minuten voor 20., Voor bedrijven kunnen aparte prijsafspraken worden gemaakt. Een massage van het gehele lichaam nek, schouders, rug, benen, armen, hoofd en gezicht met een zachte, verwarmde olie. Massage van het lichaam met afgeronde basaltstenen van ong. 45 graden Celsius. Werkt door de combinatie van warmte en beweging dieper in op het spierweefsel. 60 minuten 40., hot stone massage i.c.m. 60 minuten 45., 30 minuten 30., Een voetmassage is echt een cadeau voor uw voeten. Wij maken bij deze massage gebruik van een verzorgende voetcrème en passen enkele technieken uit de voetreflexologie toe. 30 minuten voor 20., Maak nu ee n afspraak.: Bel 06-11.105.708 of. stuur een whatsapp bericht. maandag en dinsdag: 10.00 20.30 uur. woensdag en donderdag: 10.00 tot 17 uur. alleen op afspraak. Waterland 15 2716 AB ZOETERMEER.
Stoelmassage Zoetermeer Gediplomeerde masseurs Stoel tafel.
Stoelmassage onder werktijd is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen. Zie hier enkele bedrijven die hier al gebruik van maken. Duur: 15 á 20 minuten. Locatie: op het werk / kantoor Zoetermeer. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van stoelmassage bij jou op kantoor in Zoetermeer?

Contacteer ons

Zoeken naar stoelmassage zoetermeer